تبلیغات
۞ همه چیز درباره ی شیمی ۞ - آرد(ماده ای انفجاری!)

موزیک باران

....... .......

موزیک باران

.......

موزیک باران

۞ همه چیز درباره ی شیمی ۞
چشم ها را باید شست ، جور دیگر باید دید

همه میدانیم كه بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است . و میدانیم كه نشاسته از كربوهیدرات ساخته شده است یعنی از به هم پیوستن زنجیره ی مولكولهای شكر . هر كسی كه تا بحال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند )را اتش زده باشد میداند كه شكر براحتی میسوزد , پس ارد هم میتواند.آرد و خیلی از كربوهیدراتهای دیگر میتواند اتش بگیرند وقتی انها در هوا بحالت گرد و غبار وجود دارد .فقط کافیه در هر متر مكعب 50 گرم یا بیشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود داشته باشد و مشتعل شود. ذره های آرد انقدر كوچك هستند كه فورا میسوزند. وقتی یك ذره بسوزد بقیه ذره های نزدیكش را هم روشن میكند و انوقت شعله بوجود امده تمام ابر ارد را شعله ور كرده و منفجر میشود. تقریبا هر كربو هیدرات بصورت گرد و غبار وقتی مشتعل شود منفجر خواهد شد .در خیلی از انبارهای آرد به همین صورت با یك جرقه یا یك منبع گرما باعت انفجار و اتش سوزی میشود.



نوع مطلب : آزمایشات جالب، 
برچسب ها :

ارسال شده در تاریخ : پنجشنبه 2 اردیبهشت 1389 :: توسط : shp
درباره وبلاگ
در این وبلاگ تلاش می شود تا آنچه که شما در مورد مواد و وسایل آزمایشگاهی لازم دارید در اختیارتان قرار داده شود.
این وبلاگ به وسیله ی جمعی از دانش آموزان دبیرستان تلاش گردآوری شده است

مدیر وبلاگ: shp
منوی اصلی
موضوعات
آرشیو مطالب
مطالب اخیر
نویسندگان
پیوندها
پیوندهای روزانه
صفحات جانبی
برچسبها
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
جستجو

explorer blog